Rabobank Streetsoccer Borne

Jaarlijks organiseren de Bornse voetbalverenigingen in samenwerking met Borne Sport het streetsoccertoernooi.
Dit jaar heeft het toernooi een nieuwe naam. Wij hebben met de Rabobank een partner gevonden die in ieder geval voor de komende drie jaar het Streetsoccer toernooi in Borne steunt. De nieuwe naam voor het vierdaagse evenement is nu Rabobank Streetsoccer Borne.

Mede door deze samenwerking heeft Borne Sport nu o.a. eigen streetsoccerboarding, kunnen we de komende jaren het toernooi blijven ontwikkelen en wordt tevens het Jeugdfonds Sport en Cultuur in Borne gesteund. Met dit fonds kunnen ouders die het financieel niet breed hebben hun kinderen toch laten sporten, wat natuurlijk erg belangrijk is.

Naast de nieuwe hoofdsponsor heeft Borne Sport ook een nieuwe streetsoccer boarding. Deze is gemaakt door de leerlingen van praktijkschool ’t Genseler in Hengelo. Wij zijn erg blij met deze samenwerking.

Dan willen wij als organisatie dit jaar ook stil staan bij het feit dat één van de drijvende krachten van dit toernooi, Johan Bolten, helaas is overleden. Johan heeft zich jaren ingezet voor dit prachtige toernooi. Hij  was veelal druk bezig op de achtergrond met het maken van alle wedstrijdformulieren, maar daarnaast vond hij het altijd prachtig om de Bornse jeugd te zien voetballen op het plein.

Tot slot willen wij alle deelnemers heel veel plezier en succes wensen! Met z’n allen maken we er weer een mooi streetsoccer toernooi van.

Rabobank Streetsoccer Borne vindt plaats van maandag 17 t/m 20 juni 2019.

Download het Programmaboekje streetsoccer 2019.